linntillenius.blogg.se

- En liten blogg för att hålla Er uppdaterade om min tre månaders resa i Bangkok, Thailand!

Dagens ord: Gaam = stäng

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit med på vattenjympa, det var skönt att få svalka sig lite! Vi hade förista timmen en grupp med 2 patienter och då fick vi hålla i en del av träningen, sedan hade vi tillsammans med en handledare var en patient var och då var det individuell träning.

Imorgon fyller kungen år och det har redanbörjats firats i stan, idag när vi kom hem med bussen fick vi in liten chock för hela gatan var full med marknad och mat! I skolan så var vi med i en liten parad för att hylla kungen och alla har gula kläder för att man ska visa sin hyllning till honom. Nu ikväll har vi gått på en liten del av gatan och ätit massa smårätter från marknaden och det är så mysigt! Imorgon fyller alltså kungen år och det är röd dag, vi ska plugga halva dagen och sen gå på marknaden och shoppa lite i köpcentret!

Det roligaste idag var när vi åt lunch på skolan och det plötsligt kom en STOR ödla, ca 1,5 -2 m med svans! Här kommer en bild på den! Long live the king! Som thailändarna sjöng idag!

 
 

Kommentarer

  • Daddy säger:

    Olika lotter.... Jag har varit ute och letat skridskois för långfärdsskridskor med ymnigt snöfall innebär problem ;-) otroligt vackert är det i alla fall med vinterlandskap i skörgårdsmiljö! Grillad Ödla kanske ?

    2012-12-04 | 16:59:44

Kommentera inlägget här: